waarom smeren niet helpt

Waarom alleen smeren niet helpt

Net als de meeste andere vrouwen verzorg ik mijn huid dagelijks met een goede crème. Misschien goed om te weten waarom alleen smeren niet helpt om het verouderingsproces tegen te gaan.

Wanneer je er goed bij stil staat hoe de cellen zich vernieuwen in je lichaam, dan zie je dat huidverzorging het beste van binnenuit gedaan kan worden.

Ons lichaam vernieuwt zichzelf constant van binnenuit

Oude cellen worden afgebroken en nieuwe lichaamscellen komen ervoor in de plaats. Dit is een doorlopend proces waar we vrijwel niets van merken, maar het gebeurt wel.

Iedere dag, op ieder uur, op elk moment… zijn er duizenden processen in ons lichaam bezig om de cellen in ons lichaam te vernieuwen.

Zelfs op het moment dat je dit leest, zijn er duizenden processen in jouw lichaam bezig, waardoor miljoenen lichaamscellen vervangen worden door nieuwe cellen.

Je merkt er helemaal niets van! Maar jouw lichaam van vandaag is niet hetzelfde als jouw lichaam over een paar weken.

Tijdens deze processen heeft jouw lichaam massa’s aminozuren nodig om sterke, stevige en gezonde cellen te produceren.

De bouwstenen van ons lichaam zijn de aminozuren

Voor het vernieuwen van de cellen zijn 20 fundamentele aminozuren nodig. Werkelijk alles in ons lichaam is opgebouwd uit deze aminozuren: huid, haar, nagels, pezen, spieren, cellen, bloedvaten en organen.

Jouw lichaam kan pas sterke nagels, stevige haarwortels en een strakke huid krijgen als het voldoende van deze aminozuren heeft. En nu begrijp je waarom alleen smeren niet helpt.

Wanneer er voldoende aminozuren beschikbaar zijn, is er niks aan de hand.

Maar het menselijk lichaam neemt vanaf ons 35ste ongeveer steeds minder aminozuren op uit voeding. Ook de productie van aminozuren (collageen) in ons lichaam vermindert dan.

Ouder dan 35? Vul je aminozuren aan!

Om je lichaam gezond te houden is het daarom erg belangrijk om jouw lichaam aan te vullen met kwalitatief goede aminozuren. En het liefst met alle 20.

Premium Collageen bevat alle 20 aminozuren die het lichaam nodig heeft om het lichaam van de juiste bouwstenen te voorzien bij het vernieuwen van de cellen. En je huid van binnenuit te hydrateren en soepel en zacht te houden.

Dat is waarom alleen smeren niet helpt

Natuurlijk kun je lekker blijven smeren om je huid soepel en zacht te houden… maar je begrijpt nu ook beter waarom alleen smeren niet helpt. Jouw cellen hebben de bouwstoffen nodig om je huid te voeden en te hydrateren.

Jouw huid heeft dus vooral ‘verzorging’ nodig van binnenuit!

Premium Collageen proberen? Kijk in de SHOP en kies jouw favoriete pakket.

Verkrijgbaar in de smaken Aardbei, Citroen en Naturel.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *