collageen

Een mooie huid… die wil je toch niet alleen tijdelijk?

Heel veel crèmes worden tegenwoordig met collageen verrijkt. Deze crèmes worden als wondermiddel gepromoot in onze strijd tegen de rimpels.

Natuurlijk willen we allemaal zo lang mogelijk een mooie, frisse en stevige huid houden. En collageen is daarvoor van essentieel belang.

Maar… vanaf ons 25-e jaar is ons lichaam steeds minder goed in staat om zelf collageen aan te maken. En naarmate het collageengehalte steeds verder zakt ontwikkelen we cellulitis, wordt de huid slapper en krijgen we vroegtijdige rimpels.

Uiteraard kun je er een crème op smeren waar collageen aan is toegevoegd. En het zal tijdelijk ook best wel enig effect hebben. Want collageen dat op de huid wordt gesmeerd, neemt vocht op en vervlakt de rimpels doordat de huid aanzwelt.

Alleen… collageen dat op de huid wordt gesmeerd, bereikt alleen de bovenste huidlaag en wordt niet opgenomen door het lichaam.

En daarom is het effect slechts van tijdelijke aard.

Wil je rimpels effectief bestrijden, dan kun je collageen beter van binnenuit aanvullen door dagelijks een goed collageensupplement toe te voegen aan je dieet. Voor een goed resultaat heb je minimaal 5000 mg per dag nodig.

Eén maatschep Premium Collageen bevat 5000 mg pure collageen die direct via het bloed in alle weefsels van je lichaam terechtkomt. En je tekort dus van binnenuit aanvult. En niet alleen goed is voor de huid van je gezicht, maar voor de huid over heel je lichaam.

Een mooie huid? Begin bij collageen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *