dag 6 meer glans

Dag 6 meer glans

Ik ben drie dagen naar Brussel geweest en ga vandaag weer terug naar huis.

Ik had een potje collageen in de tas gestopt om net als thuis 3 keer per dag een portie te nemen.

Thuis neem ik het bij het ontbijt, de lunch en vlak voor het slapen gaan. Dus dat doe ik in Brussel ook.

Ik sta voor de spiegel en mijn huid heeft meer glans!

Het vertrek waar ik slaap heeft een spiegelwand over de volle breedte van de kamer. Ik word wakker vanochtend, strek mijn been uit bed en zie een glans op mijn huid die ik niet eerder zo gezien heb.

Ik stap uit bed, sta voor de spiegel en zie dat ik over mijn hele lichaam meer glans heb! Is het gezichtsbedrog? Is het het Belgische licht dat door de gordijnen valt? Of zou het al een effect van de collageen zijn? Ik weet het niet, maar wat het ook is… ik zie duidelijk een zijdeachtige glans en dat bevalt me goed.

En til mijn zware bagage met gemak

Op de terugweg heb ik beduidend meer bagage dan op de heenweg, omdat ik een hele partij documenten mee terug moet nemen. Ik moet twee tassen dragen waarin ik alles wat niet meer in de koffer past, verdeel. Plus een koffer vol documenten, die nu loeizwaar aan voelt.

Wegens werkzaamheden zijn verscheidene roltrappen in de Brusselse metro buiten gebruik. Dat betekent trap op trap af met twee zware tassen en de koffer in de hand.

Zeulen met al die extra bagage zou ik normaal behoorlijk voelen in mijn schouders. Toch til ik het met gemak en krijg geen pijn in mijn rug.

Zo snel al resultaat!

Zo snel al resultaat… ik kan het haast niet geloven. Dat ik op dag 6 meer glans zou hebben…!!! Ik neem het natuurlijk wel heel consequent 3 keer per dag, maar had dit echt niet verwacht.

Ben er echt super blij mee en vertel het thuis aan al mijn vriendinnen, die het nu ook willen proberen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *