gezonde shake

Wennen aan de smaak van Naturel? Maak een lekkere shake!

Ik heb best wel een aantal klanten dat voor biologisch gaat, of uit principe geen producten met suiker of zoetstoffen wil nemen. Die bestellen dan de Naturel, want die is puur natuur, zonder enige toevoegingen.

Ik neem zelf ook wel eens een potje Naturel, maar als het half leeg is begint de smaak me tegen te staan en meng ik het ook wel 50/50 met de Collageen Citroen. Of voeg een schepje toe aan een groene shake die ik voor de lunch neem.

Collageen Naturel smaakt een beetje weeïg. Je moet best wel een doorzetter zijn om dat dagelijks 2 tot 3 keer te nemen. Ben je eenmaal overtuigd van de werking van de collageen dan neem je de smaak wellicht op de koop toe, maar waarom het voor jezelf niet lekkerder maken? De collageen laat zich heel goed door een smoothie heen mixen, en dan proef je er niets meer van.

Je kunt de Naturel door allerlei shakes heen mixen; groenteshakes, vruchtenshakes, milkshakes… het maakt niet uit want je proeft er niets van. Het maakt je shake hooguit een klein beetje dikker.

Je maakt je shake extra lekker door als basis kokosmelk of amandelmelk te nemen, zelfs bij een shake met groene groenten als spinazie of paksoi.

Voorbeeld recept van een lekkere, eenvoudig te maken shake:

  • 400 ml amandelmelk
  • 1 banaan in stukjes
  • aardbeien (vers of bevroren)
  • schep collageen
  • Mix alles in de (hoge snelheids-) blender en genieten maar!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *