Voor en na foto’s… en mijn verhaal

strakkere huid met collageen

voor en na foto

Hoe ik er bij kom om collageen te verkopen? Zo is het gekomen…

In de zomer van 2014 zag ik er niet goed uit. Ik zat niet goed in mijn vel, en dat was aan mijn uiterlijk te zien.

Ik zat in mijn 50+ dip. Twee jaar eerder was ik 50 geworden en – wat ik niet van mezelf verwacht had – ik had er last van.

Op mijn 50-e verjaardag had ik een groot tuinfeest gegeven. Het was super. De tuin vol vrienden en familie, een vriendin die de catering regelde en muziek tot in de late uurtjes.

Maar de magische 50 had meer consequenties dan ik had gedacht. Ik had het gevoel alsof ik over de helft was en begon na te denken over wat ik nog in de overige 50 jaar zou willen bereiken. En dat is nog een heleboel.

Waar ik echter geen rekening mee had gehouden is dat je lichaam ongewild ouder wordt. Ik kwam in de overgang en kreeg voor het eerst in mijn leven te maken met lichamelijke ongemakken. Stijver in de gewrichten, sneller moe, opvliegers… En daar baalde ik als een stekker van.

Kijk, dat we rimpels krijgen kan ik mee leven. Ik ken genoeg oudere vrouwen die er evengoed met rimpels nog goed uitzien. Want je uitstraling komt van binnen.

Maar dat mijn lichaam het tempo van mijn geest niet meer bij kon houden kon ik maar moeilijk accepteren. Ik weiger om een stapje terug te doen in activiteiten – want ik wil nog zoveel doen!

Daarom ben ik eind 2014 op zoek gegaan naar oplossingen. En heb ik me onder andere verdiept in goede voeding en het nut van vitamines en mineralen. Juist op oudere leeftijd heeft je lichaam daar meer van nodig om fit en gezond te blijven.

En zo kwam het dat ik in november 2014 tegen dit product aanliep: Premium Collageen. En toen ik dat twee maanden gebruikt had (december/januari), begon ik verschil te merken. Als proteïne gaf het me meer energie. En de collageen had een goede werking op mijn gewrichten.

Zo ontstond ook het idee om dit product zelf op de Nederlandse markt te brengen. Maar ik vond dat ik niet over 1 nacht ijs moest gaan. En dat ik me goed in het onderwerp moest gaan verdiepen. Dus probeerde ik diverse andere collageen-producten uit, om zelf te ervaren wat de resultaten daarvan waren.

Ik heb een andere Collageen geprobeerd op basis van een proteinepoeder, maar hier zat meer proteinepoeder in dan collageen, en had lang niet het effect dat ik met Premium Collageen had. Daarna heb ik meerdere producten in capsules geslikt (uit China en Japan, waar collageen helemaal hot is). Van de 5 merken was er 1 die wel iets deed, maar het schijnt dat je minstens 5000 mg collageen moet nemen wil het werkelijk effect hebben – wat neerkomt op wel 12 capsules per dag.

En zo kwam ik weer uit bij Premium Collageen.

Waarbij 1 maatschep gelijkstaat aan 5000 mg pure viscollageen, goed opneembaar door het lichaam.

De producent van dit Premium Collageen heb ik persoonlijk bezocht. Er zit een hele filosofie achter en ze hebben er jaren over gedaan om het te ontwikkelen tot hoe het nu is. Het geheim van de werking zit onder andere in het feit dat de peptiden van de collageen zijn afgebroken tot de kleinste aminozuren – en daardoor direct door het bloed kunnen worden opgenomen. En daarom werkt het zo goed, mits je er voldoende van inneemt om het tekort in je lichaam voldoende aan te vullen.

Dit is mijn verhaal. Mijn verhaal over waarom ik enthousiast ben over dit product.

De meeste mensen die het gebruiken zijn ook enthousiast. En natuurlijk heb ik ook klanten bij wie het niet of minder werkt. Dat is altijd zo. Want ieder lichaam is anders, en wat voor de een werkt, hoeft bij een ander niet te werken. Bovendien nemen dit soort processen een beetje tijd. Want de effecten van nieuwe gewoonten en andere voeding en/of voedingssupplementen ervaar je pas op de wat langere termijn.

Jij moet voor jouw lijf uitzoeken wat werkt voor jou. Ik heb het afgelopen jaar mijn eigen formule gevonden van vitamines en supplementen die ik dagelijks neem om mijn lichamelijke conditie te ondersteunen. En Premium Collageen maakt daar een belangrijk onderdeel van uit.

Wat is jouw succesformule?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *