Proefverpakking collageen?

Heel soms… krijg ik de vraag om een kleine proefverpakking collageen. Ik begrijp het wel, want het is natuurlijk altijd prettig om een product eerst uit te proberen.

Helaas doe ik niet aan proefverpakkingen

Het heeft namelijk niet zo veel zin, een proefverpakking collageen. Want dan zou je het hooguit een paar keer kunnen nemen. Wat veel te weinig is om te bepalen of deze viscollageen iets voor jouw lichaam doet.

Langer uitproberen

Om resultaat te hebben, moet je collageen echt iets langer uitproberen. Minimaal een week, maar liefst nog iets langer.

Ik zeg altijd: je kunt het best starten met 3 potten. Want na 3 potten weet je doorgaans wel of collageen iets voor jouw lichaam doet.

Maar als je niet meteen 3 potten wilt bestellen, begin dan met 1 potje om het uit te proberen. Daar kun je 2 tot 4 weken mee doen. Na een tot twee weken zou je al een klein beetje verschil kunnen gaan merken.

Je merkt het het eerste aan je huid

Ik zag na een dag of 6 bijvoorbeeld dat mijn huid opeens een beetje meer glans kreeg. Dat was voor mij het bewijs dat de collageen iets voor mij deed.

Dit kun je teruglezen in een van mijn eerste blogs, na 6 dagen collageen gebruik.

Maar om echt resultaat te merken, is het beter om de collageen consequent – iedere dag – over een langere periode te nemen.

Na 3 maanden meer resultaat

In mijn blog na 3 maanden collageen-gebruik, vertel ik over al mijn ervaringen tot dan toe. Mijn huid werd zachter en begon meer te stralen. Ik werd soepeler in mijn gewrichten. En werd sterker in mijn rug en armen.

Dat de collageen werkt merk je het eerst aan je huid, die er beter uit gaat zien. Maar als dat gebeurt, dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat de collageen ook binnen in je lichaam effectief is. Collageen is namelijk ook goed voor je organen, je darmen en je gewrichten.

Je huid weerspiegelt je gezondheid

Je moet een supplement nou eenmaal iets langer nemen voordat het resultaat echt voelbaar en zichtbaar wordt.

Dus daarom geen proefverpakking collageen, want 1 of 2 keer collageen nemen heeft geen zin. Het enige dat je met een proefverpakking collageen te weten zou komen is de smaak. Maar die zit met de NIEUWE en VERBETERDE samenstelling van Premium Collageen wel goed.

Premium collageen verkrijgbaar in 3 smaken:

De Naturel – die puur natuur is – heeft vrijwel geen smaak maar is heel goed in te nemen en drinkt licht weg.

De Citroen – mijn favoriet – heeft een frisse citroensmaak, en is daarmee tevens een heerlijke dorstlesser.

De Aardbei is met zijn limonadesmaak een lekkere optie voor de liefhebbers van zoet.

Wat wordt jouw favoriete collageen smaak?

 

 

 

2 antwoorden
 1. Sylvia
  Sylvia zegt:

  Hoi,

  Hoeveel gram zit er in 1 pot? En hoeveel eitwit bevat het?
  KLopt het dan er collageen bestaat dat 20 gram collageen per portie bevat? (dan is dan eigenlijk teveel en zou je dan minder van moeten gebruiken?) Alleen zitten hier dan helaas weer geen andere goede stoffen aan toegevoegd.
  Ik hoor het graag, alvast bedankt.

  Groetjes,
  Sylvia

  Beantwoorden
  • Gerbrig
   Gerbrig zegt:

   Hoi Sylvia,
   In 1 pot zit 150 gram. Collageen is een eiwit, het is een lichaamseigen eiwit. Premium Collageen is pure collageen, het bevat dus geen extra proteinepoeder (zoals sommige andere merken). Ik weet niet van merken die 20 gram per portie hebben – dat is veel hoor! Minimale hoeveelheid per dag is 5000 mg (oftewel 5 gram). Van deze collageen is dat 2 volle theelepels, dus 20 gram zou dan 4 keer zoveel zijn. Afhankelijk van je leeftijd en de klachten waar je het voor gebruikt kun je wel vaker dan 1 keer per dag 5000 mg nemen, dus je kunt het gerust 4 keer nemen, dat kan geen kwaad. Mocht je nog meer vragen hebben, dan hoor ik het graag. Groetjes, Gerbrig

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *