Collageen zorgt voor een soepel lichaam

Dag 6: meer glans

Drie dagen naar Brussel geweest en vandaag weer terug naar huis. Had een potje collageen in de tas gestopt om net als thuis 3 keer per dag een portie te nemen – bij het ontbijt, de lunch en vlak voor het slapen gaan.

Het vertrek waar ik slaap heeft een spiegelwand over de volle breedte van de kamer. Ik word wakker vanochtend, strek mijn been uit bed en zie een glans op mijn huid die ik niet eerder zo gezien heb. Ik stap uit bed, sta voor de spiegel en zie dat ik over mijn hele lichaam meer glans heb! Is het gezichtsbedrog? Is het het Belgische licht dat door de gordijnen valt? Of zou het al een effect van de collageen zijn? Ik weet het niet, maar wat het ook is – ik zie duidelijk een zijdeachtige glans en dat bevalt me goed.

Op de terugweg heb ik beduidend meer bagage dan op de heenweg omdat ik een hele partij documenten mee terug moet nemen. Twee tassen waarin ik alles wat niet meer in de koffer past verdeel, plus een koffertje dat nu loeizwaar aan voelt. Het koffertje heeft wieltjes, maar wegens werkzaamheden zijn verscheidene roltrappen in de Brusselse metro buiten gebruik, dus dat betekent trap op trap af met twee tassen en de koffer in de hand.

Zeulen met al die extra bagage zou ik normaal behoorlijk voelen in mijn schouders, maar ik til het met gemak en krijg geen pijn in mijn rug.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *