Immuunsysteem versterken tijdens corona

Immuunsysteem versterken tijdens corona?

Kun je je immuunsysteem versterken tijdens corona? Kun je voorkomen dat je corona krijgt?

Hoe langer we in deze crisis zitten, hoe bewuster we ons worden van onze gezondheid. Als corona ons 1 dingen leert, dan is het wel dat we nog bewuster met onze gezondheid om moeten gaan. En dat een goed immuunsysteem ontzettend belangrijk is.

Immuunsysteem en weerstand gaan hand in hand

Want zit het met je immuunsysteem goed, dan heb je een goede weerstand. Is je weerstand hoog, dan ben je minder vatbaar voor het corona-virus of welke andere ziekte dan ook.

Voor het opbouwen van je immuunsysteem zijn vitaminen belangrijk. Die haal je natuurlijk uit gezonde voeding, maar het is zeker niet verkeerd om je dagelijkse voeding aan te vullen met mineralen- en vitaminesupplementen.

Voor de opname van vitamines is het van belang dat je darmen gezond zijn, want deze worden via de darmwand opgenomen in het bloed. Als je problemen hebt met je darmen of met de darmwand, heb je vaak ook problemen met de spijsvertering en dat heeft direct invloed op je vitamine opname en dus op je immuunsysteem.

Gezonde darmen basis voor het immuunsysteem

Wel, hoe kun je dan je immuunsysteem versterken tijdens corona? Bijvoorbeeld door je darmen in topconditie te krijgen en te houden.

En daar is collageen een prima ondersteuner voor.

Je wist waarschijnlijk al dat collageen goed is voor de huid en veroudering tegengaat. Wat je misschien nog niet wist, is dat collageen ook ongelooflijk gunstig is voor de darmen. Collageen kan helpen om ontstekingen te verminderen en het spijsverteringskanaal te herstellen. En wanneer de spijsvertering verbetert, kunnen vitamines beter worden opgenomen.

Collageen kan dus helpen om je immuunsysteem te versterken tijdens corona!

Je darmen zorgen tevens voor je humeur

Onze darmen worden ook wel de tweede hersenen van ons lichaam genoemd, omdat het gelukshormoon serotonine vrijwel volledig in onze darmen wordt geproduceerd. Dus naast een goede spijsvertering en immuniteit, dragen gezonde darmen ook nog eens bij aan je stemming en energieniveau.

En een goede gezondheid, energie en een goed humeur kunnen we allemaal goed gebruiken in deze periode!

Leg de basis voor gezonde darmen met collageen

Houd je darmen daarom in topconditie door dagelijks collageen te drinken. Collageen heeft een verzachtende en helende werking op de darmwand. Het zorgt dat alle cellen in je lijf gezond van structuur blijven, zowel van je darmen en al je andere inwendige organen als van je huid.

Collageen legt de basis voor een gezond lichaam. Want zijn je cellen gezond, dan zullen ze hun werk goed doen en dat werkt positief en zal jouw immuunsysteem versterken tijdens corona!

Natuurlijk wil je dan ook meteen een van de betere collageenmerken. Neem bijvoorbeeld Premium Collageen van Beauty Vitamines!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *