ervaringen met collageen

Ervaringen met collageen

Een tevreden smile! Want Premium Collageen doet wat het moet doen, en ik ben en blijf er enthousiast over. In mijn blogs kun je alles lezen over mijn ervaringen met collageen. Maar omdat het altijd leuker is om te horen wat de ervaringen met collageen van anderen zijn, heb ik hier een aantal reacties van mijn klanten:

Mijn lichaam voelt beter aan en huid ziet er beter uit

Ik weet niet precies wat het doet, maar het doet wel iets met mijn lijf. Mijn lichaam voelt beter aan en ik heb het gevoel dat mijn huid zachter wordt. Sowieso ziet mijn huid er beter uit sinds ik het gebruik! – Franka (na 1 week)

Mijn lichaam reageert er op

Wow, meteen de eerste keer dat ik het dronk voelde het goed aan. Ik gebruik het nog maar kort, maar merk dat mijn lichaam er op reageert. – Fionna (na 3 dagen)

Kan het zien aan mijn gezicht

De collageen gaat prima. Ad zei eergisteren, dat hij het kan zien aan mijn gezicht. – Rieta (na 3 weken)

Mijn ervaringen met collageen: supergoed!

Het gaat supergoed. Mijn huid knapt er helemaal van op! Met name mijn armen; het voelt lekker zacht aan en dat en ook de structuur van mijn huid is minder grof. Super spul! Je mag van de week nog wel een pot sturen; dit is een blijvertje! – Gerda (na 5 dagen – met een probleemhuid ivm eczeem)

Mijn lichaam voelt meer relaxed en ik slaap beter

This was exactly what my body was missing. As a Herbal Life distributor I take a protein shake and vitamins every day, but this protein is different, it adds something else to my body. My body feels more relaxed, I don’t have that energy-dip in the early afternoon and I notice that I sleep better. Thank you for letting me know about this incredible product, love Luisa (na 2 weken)

Minder spierpijn na sporten

En nog een positief neveneffect van de collageen: na een lange duurloop (± 21 km) heb ik nagenoeg geen last meer van stijfheid en pijnlijke spieren. Een stuk soepeler! – Rieta (na 6 weken)

Mijn huid ziet er jonger uit

Mijn huid ziet er jonger uit. Het viel me vanochtend nog op tijdens scheren met het mes. Het vel zit strakker in mijn gezicht en minder diepe rimpels. Een soort glans van een jonger persoon. Ik heb al eerder tegen je verteld dat ik beter in mijn vel zit en me vrolijker voel. – Peter (na 4 weken)

Ik heb meer energie en mijn huid is minder droog

Even een update na bijna een week collageen gebruikt te hebben; ik merk echt dat mijn body m.n. ‘s nachts aan het repairen is, heel fijn gevoel! Heb veel meer energie erdoor gekregen echt heel tof dit. De laatste tijd voelde m.n. mijn huid wat droog en strak en dat gevoel trekt ook steeds meer weg. Ben nu bijna door mijn eerste potje heen, maar merk echt verschil! – Renate (na 10 dagen)

Mijn spieren herstellen beter…

Ik ben heel erg ziek geweest en is een lange zoektocht geweest om uit te vinden wat er aan de hand was. Mijn lichaam heeft er een flinke klap van gekregen en ben nu op de goeie weg naar herstel. Enkele jaren gebruik ik goede voedingssuplementen maar was niet voldoende om het lichaam te herstellen. Sinds een paar weken ben ik begonnen met trainen om mijn lichaam nog meer kracht te geven en ik voelde dat ik nog iets miste om de spieren een goede aanvulling te geven voor de spieropbouw.

…en mijn huid gaat meer glanzen

Ik heb toen de collageen bij je besteld en maak nu echt stappen in mijn training. Spieren herstellen beter en heb meer kracht erin. Geeft dan ook mentaal die boost dat ik stappen maak in mijn training. En ik het idee heb dat het straks weer gaat lukken om heerlijk te gaan hardlopen wat ik nog niet eerder het gevoel had dat mijn lichaam dat aankon. Ik ben er erg blij mee dat mijn lichaam steeds de betere kant op gaat en dat de collageen voor mijn spieren dat ene was wat ik nodig had om ze krachtiger te krijgen. Daarnaast merk ik ook dat mijn huid egaler wordt en meer gaat glanzen. – Elise (na 3,5 week)

Mijn huid is steviger en gewrichten voelen soepeler

Het gebruik van de collageen heeft zeker een positief resultaat op mijn huid. Mijn huid is steviger zeker daar waar het nogal slap was. Als je 55 jaar bent dan begint het hè. Ook in mijn gezicht merk ik het. De gewrichten met name van mijn knieën, waar ik nogal last van heb lijkt ook soepeler te zijn. Wat de smaken betreft, ik geef de voorkeur aan citroen omdat ik aardbei iets te zoet vind. Maar voor de afwisseling zal ik dat ook blijven bestellen. Kortom ik ben tevreden. – Perlita (na 2 maanden)

Mijn huid lijkt iets strakker

Inderdaad vind ik het een prettig product . Gelukkig heb ik nog geen last van rimpels , maar ik vond dat mijn huid wat begon te verslappen bij de mondhoeken en de neusplooi . Al met  al vond ik mijn huid er vermoeid uitzien . Inmiddels gebruik ik het nu bijna 2 weken , en volgens mij is mijn huid iets strakker vooral bij de neusplooi . Ik durf niet te enthousiast te zijn omdat ik niet kan geloven dat het zo snel kan gaan . Om zeker te zijn wil ik het nog eens een paar weken proberen. – Vivienne (na 2 weken)

Zwevende draadjes in mijn ogen bijna verdwenen

Ik las op je blog over ‘draadjes’ in je ogen, daar had ik ook last van en die zijn zo goed als verdwenen. Dat is al heel positief. Ik heb twee maal een staaroperatie gehad en dacht dat daar iets fout was gegaan. De oogarts wist er geen raad mee, dus ben ik hier heel blij mee. – Jeannet (na 3 weken)

Minder haaruitval en sterkere nagels

Mijn gewrichtsklachten namen direct af en verdwenen, pas na maanden gebruik merkte ik minder haaruitval en sterkere nagels. – Jolanda (na paar maanden)

Mijn gezicht wordt strakker

Hoi Gerbrig, ik zou je nog even laten weten hoe het deze week is gegaan. Vanaf maandag begon ik iets te merken bij mijn voorhoofd tussen mijn wenkbrauwen werden die twee frons rimpels opgezet over mijn gehele gezicht voel ik het strakker worden en de twee lijntjes op mijn wangen zijn bijna verdwenen. Vanaf dag 1 slaap ik zo goed ik denk dat ik in jaren niet zo geslapen heb. – Suzanne (tweede week)

Minder pijn in mijn benen

Ik heb astma en mijn neus is sinds vanaf dat ik een klein kind was weer open ik heb bijna geen aanval gehad en een vorm van reuma de eerste paar dagen had ik een heel raar gevoel in mijn benen alsof ze dikker werden ik heb bijna geen pijn meer  ook mijn humeur is zoveel beter ik ben een beetje depressief laatste tijd maar van de week was ik echt oprecht blij, het is echt zo apart !!! ik kan t haast niet geloven …  – Caroline (na twee weken)

Mijn eigen ervaringen met collageen?

In mijn BLOGS over collageen vind je niet alleen veel achtergrond informatie, maar ook mijn eigen ervaringen met collageen. Heel veel van wat hierboven beschreven wordt, herken ik, want ik heb het precies zo ervaren.

Nu is het niet zo dat iedereen dezelfde resultaten krijgt! Want ieder lichaam is anders, en reageert ook anders op supplementen. Het is ook maar net waar jouw lichaam een tekort aan heeft. Maar collageen is wel een echt basis supplement, want collageen zorgt voor een gezonde opbouw en structuur van je cellen.

Wil je deze collageen ook proberen?

Je kunt Premium Collageen bestellen in de SHOP. Mijn advies? Begin met 3 potten voor het beste resultaat en neem het minstens 2 keer per dag.

 

 

 

 

 

4 antwoorden
 1. Anita Looije-Vos
  Anita Looije-Vos zegt:

  Hoi, ik voel mezelf goed bij het gebruiken van Collagen Premium, me huid gaat meer glanzen, ben het ook van plan om het te blijven gebruiken, gebruik het nu ongeveer drie weken , ik heb ergens gelezen dat het plus minus twee tot drie maanden duurd eer dat het echt gaat werken, dus ik ben benieuwd, terwijl ik zelf al vind dat ik resultaat ziet. Graag zou ik wel willen weten wat is nou het beste tijdstip om het in te nemen , de één zegt in de morgen de ander voor het slapen gaan.

  Beantwoorden
  • Gerbrig
   Gerbrig zegt:

   Hallo Anita,
   Ieder lichaam is anders, en de een merkt eerder resultaat dan de ander. Bij mij ging het ook redelijk snel – precies wat jij zegt: mijn huid ging meer ging glanzen en mijn lijf voelde me over het algemeen beter aan. De meeste gebruikers ervaren al in de eerste paar weken een verschil, maar bij sommige mensen duurt het iets langer. Na een jaar collageengebruik is mijn huid zichtbaar gezonder en mijn haar dikker geworden!
   Wat je vraag over het beste tijdstip van innemen betreft: eigenlijk maakt dat niet zoveel uit. Doe wat voor jou het makkelijkst uitkomt. Voor het slapen gaan schijnt goed te zijn omdat je lichaam zich herstelt gedurende de nacht. Ik neem zelf nog steeds 1 tot 2 glazen per dag – maar het tijdstip wisselt. Net heb ik nog een glas bij de lunch genomen, maar ik drink het ook wel bij het ontbijt of ‘s avonds. Voor het uiteindelijke effect zal het weinig uitmaken, als je het maar regelmatig (liefst dagelijks) blijft nemen. Groeten van Gerbrig
   (met excuus voor mijn ietwat late reactie! Ik heb een tijdje niet geblogd, en heb jouw reactie daarom niet eerder gezien)

   Beantwoorden
 2. Marianne
  Marianne zegt:

  Collageen werkt meteen!
  Een kwartier nadat ik mijn allereerste glas collageen had opgedronken, begonnen mijn handen en voeten te gloeien, iets wat ze normaliter alleen in de winter doen zodra ik binnenkom.
  Ik ben benieuwd hoe mijn lijf er verder op gaat reageren.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *