collageen voor mooie huid

Een mooie huid over je hele lijf

Een mooi lijf begint bij een gezond lijf en een gezond lijf begint bij collageen.

Aan je huid kun je vaak zien hoe het van binnen met je lichaam gesteld is. Goede voeding, voldoende vitamines, beweging, slaap en frisse lucht hebben allemaal hun uitwerking op je lijf en je gezondheid.
Maar weet je dat collageen 1 van de basis-elementen is om dat gezonde lijf op te bouwen? Collageen heeft namelijk een herstellende werking op de cellen. Cellen gaan beter functioneren wanneer ze voldoende collageen bevatten.
 
Dat merk je aan je lichaam doordat je beter in je vel gaat zitten.
 
En dat zie je voornamelijk aan je huid. Na een tijdje collageen-gebruik ga je merken dat je huid er gezonder uit gaat zien. Voller en gaver. En niet alleen in je gezicht, maar over je hele lijf!
 
In juni 2015 ben ik met de collageen gestart. Nu, na 6 maanden ziet mijn huid er zichtbaar beter uit dan toen ik begon. Dit is uiteraard geleidelijk gegaan, maar door het gewoon dagelijks te nemen, wordt het resultaat steeds beter.
 
Collageen werkt van binnenuit, en werkt dus op mijn hele lijf. De huid over mijn hele lichaam knapt er van op – dus daar heb ik veel meer aan dan alleen een goede gezichtscrème te gebruiken (die ik natuurlijk ook gebruik). 
Wil je zelf ervaren wat de collageen voor jouw lichaam kan doen? Begin dan eens met 3 potten. Dat is een mooi startpakket om uit te proberen wat het voor jou doet.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *