viscollageen

2 redenen om voor Premium Collageen te kiezen

Er zijn 2 redenen waarom Premium Collageen tot de beste viscollageen-producten wordt gerekend:

Premium Collageen is een viscollageen en wordt daarom beter opgenomen

Collageen afkomstig van vis wordt veel gemakkelijker door ons lichaam opgenomen, omdat deze de structuur van de menselijke cellen het dichtst benadert. Producten van rund, varken of kip zijn veelal goedkoper, maar lang zo effectief niet.

Collageen is een eiwit dat bestaat uit aminozuren, de bouwstenen van al onze cellen. Bij de weefselopbouw van ons lichaam spelen 20 aminozuren een rol. Aminozuren spelen tevens een uitzonderlijke rol bij de hydratatie van onze weefsels en de huid.

Viscollageen bevat veel meer aminozuren dan collageen van andere bronnen; het bevat alle 20 aminozuren die de cellen nodig hebben. Op de verpakking van Premium Collageen staan er 17 vermeld. Van de laatste 3 bevat het net te weinig om het op de verpakking te mogen vermelden – maar die zitten er wel degelijk in en feitelijk bevat het alle aminozuren die je nodig hebt.

Door een speciale behandeling is Premium Collageen nòg beter opneembaar

Collageen is van zichzelf een vrij stug eiwit, dat normaal slecht te verteren is. Je moet je voorstellen dat de aminozuren via het bloed opgenomen en vervoerd worden door het lichaam; dus hoe kleiner de aminozuurketens zijn, hoe gemakkelijker dat proces verloopt.

Bij veel andere collageen producten zijn de eiwitten in peptiden opgeknipt, wat in feite korte aminozuurketens zijn. Bij Premium Collageen zijn deze peptiden door een speciaal productieproces tot nòg kleinere aminozuurketens afgebroken, waardoor de collageen gemakkelijker te verteren is en dus ook veel beter via het bloed kan worden opgenomen. Via het bloed wordt het vervolgens door je hele lichaam naar al je organen vervoerd, waar het in de cellen wordt afgezet. Door dagelijks collageen te nemen, voed je de cellen van binnenuit.

De cellen in je lichaam vernieuwen zich voortdurend en hoe beter de structuur van de cel, hoe beter dat is voor de nieuw te vormen cel. Collageen heeft daarom ook vooral op de langere termijn effect en door het regelmatig – het beste dagelijks – te nemen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *