vragen over collageen

Vragen over collageen

Heb jij vragen over collageen? Dat kan ik me heel goed voorstellen, want collageen is hot, maar we weten er eigenlijk nog niet zoveel van. Het leek me goed om eens een blogje te maken over de meest gestelde vragen over collageen.

Waar is collageen goed voor?

Collageen is goed voor heel je lijf! De meeste vrouwen nemen collageen voor een mooie huid en om rimpels tegen te gaan. Maar het is ook goed voor je gewrichten, je darmen, je nagels, je ogen, je haar… Kijk voor alle voordelen van collageen in een van mijn blogs, klik hier.

Hoeveel pure collageen bevat 1 pot Premium Collageen?

Een pot Premium Collageen bevat 170 gram collageen. Premium Collageen bevat geen onnodige vulstoffen; elke schep die je neemt bevat pure viscollageen.

Hoe lang doe je met 1 pot?

Uit een pot Premium Collageen haal je minimaal 30 doseringen van 5000 mg. Neem je het 1 keer per dag, dan doe je er een maand mee.

Kun je de collageen op een lege maag nemen?

Ja. Premium Collageen kan op elk moment van de dag genomen worden: voor, tijdens of na een maaltijd. Ik neem zelf mijn eerste glas collageen altijd direct na het opstaan, op een lege maag. Mijn tweede glas neem ik voor het slapen gaan.

Is collageen veilig om te nemen?

Dit is ook een van de vragen over collageen die ik vaak krijg. Ja, collageen is veilig; omdat collageen een lichaamseigen proteïne is, kun je het nemen zonder bang te hoeven zijn voor bijwerkingen. Alleen wanneer je allergisch bent voor vis, kun je misschien beter niet voor deze collageen kiezen, want Premium Collageen is een viscollageen.

Wat is de juiste dosering?

Je lichaam heeft per dag minimaal 5000 mg nodig. Dat komt neer op twee goed gevulde theelepels. Los twee theelepels collageen op in een glas water, en laat het 15 seconden staan om alle collageen goed op te laten lossen voordat je het opdrinkt.

Heeft je lichaam een ernstig collageentekort, dan kun je in het begin twee tot drie keer per dag een dosering van 5000 mg nemen, dus tot 15 gram in totaal.

Moet je nog extra vitamines nemen?

Niet per se, maar Vitamine C kan wel nog een extra boost geven bij de aanmaak van collageen. Als je voor extra vitamine C kiest, neem er dan een van een hoge kwaliteit. Over het nut van vitamine C heb ik een blog geschreven, klik hier.

Heeft Premium Collageen ook bijwerkingen?

Nee. De enige bijwerking is dat je er een mooie huid van krijgt. Dat zeg ik als een grapje, maar klopt wel een beetje, want collageen doet vooral goed werk aan de binnenkant van je lichaam en dat het goed is voor je huid is eigenlijk bijzaak.

Waarmee zijn de smaken Citroen en Aardbei gezoet?

Met sucralose. Voordat je daar een mening over vormt, nodig ik je uit om eerst mijn blog over sucralose te lezen: klik hier.

Wil je collageen puur natuur en zonder enige toevoeging, kies dan voor de smaak Naturel.

Heeft deze collageen een vissmaak?

Nee, zelfs de smaak Naturel heeft geen vissmaak. Ook niet na het drinken.

Hoe lang kun je Premium Collageen blijven gebruiken?

Zo lang je wilt! Ik gebruik het al sinds 2015 en nog steeds iedere dag. Naarmate je het langer neemt zijn de effecten nog meer zichtbaar.

De cellen in je lichaam vernieuwen zich constant. Als je de cellen doorlopend voedt met collageen, bouw je steeds meer gezonde cellen op en versterk je je lichaam.

Waarin verschilt Premium Collageen van andere merken collageen?

Ten eerste is Premium Collageen een hoogwaardige viscollageen. Het meest unieke aan Premium Collageen is dat het super goed opneembaar is door het lichaam, en daardoor snel en effectief werkt.

Waarom dit zo is, kun je lezen in een van mijn blogs, klik hier.

Ik hoop dat je uit de voeten kunt met deze antwoorden op de meest gestelde vragen over collageen!

Zou je Premium Collageen willen proberen? Ga naar de SHOP en kies voor de smaak Naturel, Citroen of Aardbei.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *