viscollageen

Waarom Premium Collageen jou die mooie huid geeft – twee redenen

Er zijn twee belangrijke punten waarom Premium Collageen zo goed is…

… en waarom Premium Collageen jou die mooie huid geeft.

Collageen bestaat uit aminozuren. Aminozuren zijn de kleinste bouwstenen van de cellen – zij zorgen voor structuur in de cellen en voor het vervoer en opslag van de voedingsstoffen.

Die aminozuren zijn van essentieel belang voor gezonde cellen – en dus een gezond lichaam en een gezonde huid.

1. Premium Collageen bevat alle 20 aminozuren die je lichaam nodig heeft.

Premium Collageen is een hoogwaardige viscollageen. De meeste andere merken – van rund of kip – bevatten doorgaans niet meer dan 2 tot 6 aminozuren.

De viscollageen van Premium Collageen bevat alle 20 aminozuren. Op de verpakking staan er 18 vermeld, maar dat komt omdat de laatste 2 net te weinig zijn om op de verpakking te mogen vermelden.

Vergelijk je de hoeveelheid aminozuren in Premium Collageen met andere merken, dan zul je zien dat Premium Collageen echt relatief hoge waardes bevat.

Maar dat is niet het enige waarom deze collageen zo goed werkt. Het grote verschil met andere collageen producten is de kwaliteit waarmee de collageen door ons lichaam wordt opgenomen.

2. Premium Collageen wordt snel door je lichaam opgenomen!

Collageen is namelijk een vrij stug eiwit dat normaal slecht door het lichaam kan worden opgenomen.

Collageen bestaat feitelijk uit gelatine afkomstig uit beenderen of vissenhuid.

Die gelatine moet in de kleinst mogelijke aminozuurketens worden afgebroken om überhaupt door de cellen te kunnen worden opgenomen.

Je hebt vast wel eens over peptiden gelezen. 

Bij andere collageen merken lees je vaak over peptiden. Wat zijn dat eigenlijk?

Peptiden zijn in feite korte aminozuurketens. Peptiden zijn moleculen die bestaan uit een klein aantal aminozuren die met elkaar verbonden zijn.

Peptiden zijn dus iets heel kleins. Peptiden worden gemaakt door het afbreken van de gelatine (meervoudig verzadigde eiwit moleculen) in kleinere aminozuurketens.

Maar… zelfs peptiden zijn nog moeilijk te verteren door ons lichaam!

Om de collageen goed te kunnen verteren, en de werkzame stoffen op te nemen in het bloed, is het nodig om deze peptiden nog verder af te breken – in nog kortere aminozuurketens.

Pas in deze vorm kan het bloedplasma de voedingsstoffen naar de cellen vervoeren.

Dat is wat Premium Collageen onderscheidt van andere merken!

Het unieke aan Premium Collageen is dat het middels een speciaal productieproces tot de allerkleinste aminozuren is afgebroken waardoor het direct in de bloedbaan wordt opgenomen en meteen terecht komt waar het nodig is: in de cellen.

Premium Collageen is heel makkelijk opneembaar door de cellen.

Omdat Premium Collageen zo goed opneembaar is, werkt het dus snel en effectief. Vandaar dat ik ook altijd zeg: na ongeveer een week zou je al iets van resultaat moeten merken.

En dat het werkt, zie je het eerst aan je huid. Die wordt voller, gaver en glanzender. Mits je voldoende collageen neemt om het tekort in je cellen aan te vullen.

Als je huid verbetert weet je meteen dat het ook goed is voor de rest van je lichaam, zoals je inwendige organen, de bindweefsels en zelfs je tanden.

Er is maar 1 manier om het uit te vinden:

Probeer Premium Collageen zelf!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *