mooi verouderen

Mijn TOP 3 ANTI-AGING producten

De reden dat ik met collageen ben begonnen, is dat ik na mijn 50-e op zoek ben gegaan naar een goed anti-aging product. Inmiddels heb ik zo mijn favoriete supplementen gevonden die mij helpen om op een gezonde en natuurlijke manier mooi ouder te worden. Geen anti-aging maar beauty-aging, zou ik het liever willen noemen.

In deze blog mijn persoonlijke TOP 3 ANTI-AGING supplementen:

1. Premium Collageen

Collageen is essentieel om het verouderingsproces te vertragen. Niet alleen om er beter uit te zien, maar ook om je beter te voelen.

De cellen in ons lichaam vernieuwen zich constant. In 7 jaar tijd wordt ons lichaam feitelijk helemaal vernieuwd. Daarvoor zijn eiwitten en aminozuren nodig.

Collageen is een eiwit dat ons lichaam zelf kan aanmaken. Alleen… vanaf ons 25-e maken we er steeds minder van aan, en boven de 50 is onze collageen productie helemaal gestopt. Met als gevolg dat de eerste rimpels verschijnen en we onze souplesse verliezen.

Met Premium Collageen kun je het tekort weer aanvullen. De effecten zijn het meest zichtbaar aan huid, haar en nagels, maar het doet ondertussen ook veel goeds voor je binnenkant.

Premium Collageen helpt bij de regeneratie van ALLE weefsels in ons lichaam, en is dus een bijzonder goed anti-aging product.

Ik gebruik het inmiddels anderhalf jaar, en ben er nog net zo enthousiast over als in het begin. In mijn andere blogs kun je lezen over mijn eigen ervaringen en die van mijn klanten.

2. Vitamine C

Vitamine C is een echte alleskunner voor het lichaam. Het verhoogt je weerstand en versterkt je immuunsysteem.

Wist je dat vitamine C een hele grote rol speelt in de aanmaak van collageen? Vitamine C maakt het collageen steviger en rekbaar, en speelt daarom een belangrijke rol in anti-aging.

Hoeveel vitamine C zou je per dag moeten nemen om effectief te zijn? Daarover zijn de meningen verdeeld. De aanbevolen ADH zou 70 mg zijn, maar let op!

Deze waarde is ooit berekend op grond van onderzoek bij cavia’s. Cavia’s kunnen – net als de mens – zelf GEEN vitamine C aan maken en moeten deze vitamine uit hun voeding halen.

Zet je het gewicht van de mens tegenover dat van een cavia, dan kunnen wij er dus veel meer van nemen: tot wel 3000 mg per dag.

Meer hierover kun je lezen in mijn blog over vitamine C.

3. Aloë Vera Gel

Vitamines of supplementen hebben meer effect als je darmen schoon zijn.

Via het darmslijmvlies komen alle voedingsstoffen in je bloed terecht. Hoe schoner het darmslijmvlies, des te beter vitamines en mineralen worden opgenomen.

Als je nagaat dat je dunne darm zo’n 6,5 meter lang is, dan snap je de noodzaak om je darmen schoon te houden. Aan je huid kun je de staat van je darmen vaak al aflezen.

Afgelopen zomer ontdekte ik de kracht van Aloë Vera Gel om je darmen te reinigen. Deze drank, met 90% pure aloë vera werkt als een tandenborsteltje voor je darmslijmvlies en maakt je darmen letterlijk schoon.

Aloë Vera Gel is 1 van de super producten van Forever Living Products.

Ik vind het een anti-aging product omdat ik me er fit en gezond mee voel. Look better, feel better is hun slogan, en die maken ze waar.

Wat is jouw TOP 3 van ANTI-AGING supplementen? MAIL mij en ik deel je reactie op Facebook!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *