schouderpijn

Mijn oudste klant

Mijn oudste klant woont in het hoge Noorden. Op een boerderij, tussen de koeien. Hij heeft zijn leven lang op het platteland gewoond. Is veel buiten in de tuin aan het werk en houdt ervan om lange fietstochten te maken. Een afstand van veertig kilometer legt hij nog met gemak af, zelfs meerdere malen per week.

Mijn oudste klant geniet nog volop van het leven. Natuurlijk, met de leeftijd komen de kwaaltjes en wil het lichaam niet altijd meer wat hij wil, maar hij staat nog volop in het leven. Hij heeft belangstelling voor mensen, voor dieren en de natuur. En hij wil altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Dat is dan ook de reden dat hij klant bij mij werd. Toen ik hem vertelde over mijn nieuwe product – collageen – wilde hij het meteen uitproberen. Ik ging bij hem op de koffie en nam twee potten voor hem mee.

Afgelopen weekend en inmiddels zo’n 2 maanden later, ging ik weer bij hem langs. Toen ik hem belde vroeg hij meteen of ik drie potten mee wilde nemen. Ik was verbaasd, want ik had helemaal niet meer aan de collageen gedacht en wilde alleen even langskomen vanwege zijn verjaardag vorige week.

Hij vertelde dat hij zich direct na een week collageen-gebruik al beter had gevoeld. Zijn altijd pijnlijke schouder deed minder pijn. Hij had minder last van zijn gewrichten. En zijn lijf voelde over het algemeen beter aan. Toen hij gestopt was omdat de pot leeg was, waren zijn klachten weer terug gekomen. En daarom wilde hij het blijven gebruiken.

Ik gaf hem een pot cadeau voor zijn verjaardag. En ben er trots op dat hij mijn oudste klant is. Vorige week is hij 87 geworden.

(foto genomen in de dierentuin in Emmen, toen hij een keer mee was met mij en de kinderen)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *