collageenpoeder

Klein potje, GROOT resultaat

Een pot Premium Collageen bevat 150 gram pure viscollageen. Dat zijn 30 doseringen van 5000 mg.

5000 mg is de minimale hoeveelheid die je lichaam dagelijks nodig heeft. Dus met 1 pot doe je ongeveer een maand. Ik zeg nadrukkelijk ‘ongeveer’, want het is een beetje afhankelijk van hoe vol je de maatschep doet.

Het is een klein potje – inderdaad – maar hoe meer aminozuren, hoe geconcentreerder de collageen, en hoe beter de werking. Premium Collageen bestaat alleen uit viscollageen en is niet aangevuld met onnodig extra proteïnepoeder.

Collageen is een vrij stug eiwit, dat normaal slecht door het lichaam kan worden opgenomen. Je moet het je zo voorstellen: om aminozuren uit eiwitten te halen, moet het eiwit eerst in brokstukken worden opgesplitst. Deze brokstukken heten peptiden. Ondanks het feit dat die peptiden zo groot zijn als een molecuul, zijn deze nog steeds moeilijk te verteren door ons lichaam.

Door een speciale bewerking is Premium Collageen zó geproduceerd dat ons lichaam het wėl gemakkelijk kan opnemen. De peptiden in Premium Collageen zijn door een speciaal productieproces tot nòg kleinere aminozuurketens afgebroken, waardoor de collageen gemakkelijker te verteren is en dus veel beter via het bloed kan worden opgenomen.

Daarbij wordt collageen afkomstig van vis het beste door ons lichaam opgenomen, omdat deze de structuur van de menselijke cellen het dichtst benadert. Producten van rund, varken of kip zijn veelal goedkoper, maar lang zo effectief niet.

Bij de weefselopbouw van ons lichaam spelen 20 aminozuren een rol. Aminozuren spelen tevens een uitzonderlijke rol bij de hydratatie van onze weefsels en de huid.

Collageenproducten van een hoge kwaliteit behoren 15 tot 17 verschillende aminozuren te bevatten. Premium Collageen bevat 17 aminozuren. Feitelijk bevat het alle 20; maar omdat van 3 de hoeveelheid te klein was om op de verpakking te mogen vermelden, zeggen we dat het 17 aminozuren bevat.

Ondanks dat het een klein potje is, is het dus een bijzonder krachtig product en levert het echt goede resultaten. Wil je weten wat de ervaringen zijn van anderen, lees dan mijn blog met reacties van gebruikers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *