herstel lichaam, collageen

Een gebruikerservaring

Nieuwe klanten vraag ik na een paar weken wat ze van de collageen vinden; deze reactie kwam vorige week binnen:

Hoi Gerbrig,

Ik ben heel erg ziek geweest en is een lange zoektocht geweest om uit te vinden wat er aan de hand was. Mijn lichaam heeft er een flinke klap van gekregen en ben nu op de goeie weg naar herstel.

Enkele jaren gebruik ik goede voedingssuplementen maar was niet voldoende om het lichaam te herstellen. Ik heb een collageen eiwitshake van Lenkei gehad maar wat je noemt daar zitten nogal wat eiwitten in.

Sinds een paar weken ben ik begonnen met trainen om mijn lichaam nog meer kracht te geven en ik voelde dat ik nog iets miste om de spieren een goede aanvulling te geven voor de spieropbouw. Ik heb toen de collageen bij je besteld en maak nu echt stappen in mijn training. Spieren herstellen beter en heb meer kracht erin. Geeft dan ook mentaal die boost dat ik stappen maak in mijn training. En ik het idee heb dat het straks weer gaat lukken om heerlijk te gaan hardlopen wat ik nog niet eerder het gevoel had dat mijn lichaam dat aankon. Ik ben er erg blij mee dat mijn lichaam steeds de betere kant op gaat en dat de collageen voor mijn spieren dat ene was wat ik nodig had om ze krachtiger te krijgen.

Daarnaast merk ik ook dat mijn huid egaler wordt en meer gaat glanzen.

Groetjes, Elise

2 antwoorden
 1. Joke
  Joke zegt:

  Hallo Gerbrig

  I k gebruik nu een poosje de premium collagen,ik vind het een super product.
  Mn huid glanst is gehydrateerd enzacht.werkt verslavend.
  Alleen voel ik me opgezwollen zodra ik een glas op heb.

  Beantwoorden
  • Gerbrig
   Gerbrig zegt:

   Hoi Joke, ik herken wat je zegt, want dat gevoel heb ik ook wel eens. Collageen is een proteine, dus het vult inderdaad. Als je het bij een maaltijd neemt, kun je bij wijze van spreken wel iets minder eten dan normaal. Je wordt er verder niet dik van – daar hoef je niet bang voor te zijn. Sport je ook? Je zou het bijv. kunnen drinken direct na het sporten – op zo’n moment heeft je lichaam behoefte aan proteine en het is meteen goed voor je spieropbouw. Zelf neem ik vaak ‘s avonds vlak voor het naar bed gaan nog een glas. Wel leuk om te horen dat je er een mooie huid van hebt gekregen!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *