Minder stijf door collageen

Dag 8: minder stijf

Enthousiast als ik ben over dit nieuwe wondermiddel – Premium Collageen – heb ik gister een goede vriend van mij geïnteresseerd gemaakt en die heeft meteen 3 potten gekocht. Hij is er meteen mee begonnen en mailde me vanochtend:

“Ik werd vanmorgen minder stijf wakker in mijn rug. Zal toch niet waar zijn??”

Ik moet lachen, want dat is precies wat bij mij ook gebeurde na de eerste dag bij het wakker worden. Ik heb hem gevraagd om net als ik een lijstje te maken van zijn probleemzones en me over een week te laten weten of hij verbetering merkt. Peter is iets ouder dan ik (66) en heeft vooral last van pijn in zijn onderrug.

Zelf ben ik deze ochtend weer gaan hardlopen, en net als gister voelde het goed aan.

Hoe meer ik me in collageen verdiep, hoe meer ik snap wat het doet en waarom collageen nou zo belangrijk is voor ons lichaam. In feite komt het hier op neer:

Collageen is het smeermiddel voor de body.

Voedingsstoffen en vitamines zijn de brandstof. Het is net als met een auto. Als er geen smeerolie in de motor zit, dan loopt de motor vast en kun je er nog zoveel benzine (voedingsstoffen) in gooien, maar dan nog werkt de motor niet naar behoren. Alle onderdelen moeten gesmeerd worden om de motor soepel te laten lopen.

Zijn de cellen in je lijf goed gesmeerd, dan zal de opname van vitamines en voedingsstoffen veel beter gaan en zul je lekkerder in je vel zitten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *