cellulitis behandeling

Dag 33: minder cellulitis

Al een paar dagen valt het mij op: mijn cellulitis vermindert.

Het is een langzame verandering, maar ik begin het nu echt waar te nemen. Ik weet nog goed dat ik een tijdje terug voor de spiegel stond en schrok van mijn bovenbenen, omdat die er uit begonnen te zien als die van mijn al lang overleden oma. En dat waren nu niet direct de smakelijkste benen om te zien.

Maar nu wordt mijn huid langzaam weer wat steviger. De putjes in mijn bovenbenen worden minder diep en het oogt allemaal net ietsje strakker. Als ik mijn vel bijeen knijp zie je de cellulitis nog wel zitten, maar het is minder dan voorheen.

Zelfs de striae op mijn buik lijkt bij te trekken. Mijn buikje wordt iets minder flubberig en begint de contouren van een rond zacht heuveltje te krijgen in plaats van de ingeklapte pudding van voorheen. De strepen van mijn door zwangerschappen uitgerekte vel zijn nog wel zichtbaar maar minder storend omdat de huid beter gevuld is.

Tuurlijk ben ik geen 18 meer. Zo strak zal ik nooit meer worden en zo strak hoef ik ook niet te zijn. Maar het is wel fijn om te merken dat mijn huid over mijn hele lijf iets steviger wordt. En de hoop te hebben dat ik niet mijn oma achterna ga.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *