Zachte huid door collageen

Dag 11: zachtere huid

“Goh wat is jouw huid zacht, veel zachter dan anders” zegt mijn man opeens. Hij is niet het type dat op details let, dus het feit dat dit hem opvalt is opmerkelijk.

Mijn huid voelt inderdaad zachter aan. En dat niet alleen, over mijn armen en benen valt een zijdezachte glans als ik in het licht zit. Dat heb ik nooit eerder gehad. Mijn huid is doorgaans droog en daarom smeer ik iedere ochtend na het douchen met een body crème.

Maar zelfs na me ingesmeerd te hebben, bleef mijn huid aan de droge kant. En was een beetje dof. Na bijna twee weken collageen gebruik voelt mijn huid soepeler aan en beter gehydrateerd.

Mijn handen gaan er ook beter uitzien. Als 50-plusser begon ik al wat van die oude-dames-handen te krijgen. Niet dat ik dat heel erg vond, maar ik was er ook niet echt van gecharmeerd. De bovenkant van mijn handen wordt weer wat voller en strakker. 

Mijn man, die mijn nieuwe rite met enige scepsis vanaf de zijlijn stond te volgen, raakt nu zelf ook geïnteresseerd en wil het ook gaan gebruiken…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *