viscollageen

Collageen… je lijf wordt er blij van!

Collageen is ‘hot’ en er wordt veel op gegoogled tegenwoordig, en niet zonder reden! Collageen is een uniek supplement vanwege de goede werking die het heeft op externe en interne gezondheidsfactoren.

Collageen is de meest voorkomende proteïne in je lichaam. Van alle proteïne in je lichaam, bestaat 1/3 uit collageen. Het is goed voor de structuur van je cellen en het is het hoofdbestanddeel van de bindweefsels. Het is feitelijk de lijn die je lichaam bij elkaar houdt.

Hoe ouder… hoe minder collageen

Tot ons 25-e maakt het lichaam zelf voldoende collageen aan. Maar naarmate we ouder worden verliest ons lichaam langzamerhand het vermogen om collageen te produceren. We merken dit aan onze huid, die minder stevig en minder soepel oogt. Maar de verminderde collageen productie heeft tevens effect op onze darmen, onze gewrichten, de bindweefsels, ons haar, de nagels, tanden en botten. Een gebrek aan collageen kan zelfs gevolgen hebben voor vitale organen als het hart en de lever.

Gelukkig kun je er zelf wat aan doen! Voeding met veel aminozuren, vitaminen en mineralen, aangevuld met een collageen supplement van goede kwaliteit doen wonderen.

Premium Collageen is een collageen supplement dat gemaakt is van viscollageen. Wanneer je collageen neemt kun je altijd het beste voor viscollageen kiezen. Viscollageen  is beter dan collageen van rund of kip, want de structuur van viscollageen benadert het beste de structuur van onze eigen lichaamscellen.

Premium Collageen: makkelijk opneembaar

Daar komt nog eens bij dat Premium Collageen een uniek productieproces heeft ondergaan waarbij de peptiden in deze collageen tot de kortst mogelijke aminozuurketens zijn gemaakt en waardoor de collageen veel gemakkelijker door het lichaam kan worden opgenomen. Collageen is van zichzelf namelijk een behoorlijk stug eiwit dat normaal vrij zwaar te verteren is. Maar door de aminozuurketens zo sterk te verkorten wordt de collageen in Premium Collageen veel gemakkelijker door het bloed opgenomen.

En zo kan de collageen zijn werking doen in alle cellen in je lijf. Je lijf wordt er blij van!

Bestellen? Klik hier om naar de shop te gaan.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *