viscollageen

3 smaken collageen: appel, citroen en naturel

Premium Collageen is in 3 smaken verkrijgbaar:

  • Appel: een fris zoete smaak, die opgelost in water naar appelsap smaakt.
  • Citroen: lekker frisse citroendrank (zonder heel zuur te zijn), ook lekker als dorstlesser na het sporten.
  • Naturel: zonder toegevoegde smaakstoffen, dus puur natuur. Naturel is lastig ergens mee te vergelijken, het smaakt een beetje naar wei. Je kunt natuurlijk ook heel goed een schepje mengen door een shake als je moet wennen aan de smaak.

Premium Collageen is een viscollageen. Viscollageen is de meest zuivere vorm van collageen. De structuur van viscollageen is vergelijkbaar met die van de menselijke cellen, en om die reden neemt ons lichaam viscollageen het makkelijkst op.

Premium collageen bestaat uit een poeder-supplement, dat je oplost in water. In het potje zit een maatschepje – dat je voor ongeveer viervijfde vol hoeft te scheppen voor 5000 mg collageen. Per dag heeft je lichaam minimaal 5000 mg nodig, en om je lichaam een boost te geven kun je het ook tijdelijk meer dan 1 keer per dag nemen.

Collageen is een supplement dat een hele goede basis is voor een mooie huid en een gezond lichaam. Collageen is een lijmvormend eiwit dat zorgt voor de structuur en de opbouw van al onze cellen – zowel inwendig als uitwendig. Dus het is goed voor al je organen en weefsels, en voor je huid!

Wanneer je collageen gebruikt is het goed ook voldoende water te drinken. Collageen bindt water aan zich, waardoor je huid beter gehydrateerd wordt. Vitamine C ondersteunt de aanmaak van collageen, daarom is het ook slim om wat extra C te nemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *